Чому все ще варто купити iPhone 11 у 2021 році

iPhone 11, який компанія Apple випустила в 2019 році, залишається найбільш продаваним смартфоном бренду. Вся справа в тому, що гаджет є кращим за співвідношенням ціна-якості. Якими особливостями модель завоювала популярність і любов користувачів-розповідаємо далі.

Приваблива вартість

Її називають одним з головних переваг телефону. Модифікація з 64 Гб внутрішньої пам'яті коштує 21499 грн, варіант з 256 Гб – 28999 грн. До того ж, інтернет-магазини пропонують знижки, які допомагають додатково заощадити на покупці.

Розширена колірна палітра і оригінальний дизайн

Модель представили відразу в шести кольорах-білий, чорний, зелений, жовтий, фіолетовий і червоний. Кожен шанувальник бренду зможе вибрати варіант для себе. Краї корпусу округлені, передня і задня панель захищені склом підвищеної міцності. Для виготовлення бічних рамок використовується анодований алюміній. Важить пристрій всього 194 грами.

Комфортний дисплей

Айфон 11 оснащений дисплеєм з діагоналлю 6,1 дюйма. Екран працює на базі матриці Liquid Retina HD. Роздільна здатність 1792x828 пікселів з щільністю точок 326 ppi. Насиченість передачі кольору і деталізація зображення - на високому рівні. Завдяки олеофобному покриттю, сліди пальців не залишаються на поверхні дисплея.

Потужний і продуктивний процесор

A13 Bionic здатний обробляти понад 8 трильйонів операцій за секунду. Він забезпечує плавний запуск ресурсомістких додатків, ідеальне відображення ідеальне відображення 3D-графіки в іграх і швидку роботу в режимі мультизадачності.

Відмінна автономність

При активній експлуатації модель витримує до 16,5 годин без підзарядки. Гаджет підтримує швидку бездротову зарядку.

Функція Audio Zoom

У смартфоні реалізована можливість знімати відео з якісним звуком. Наближення гучності дозволяє записувати відео професійної якості. До того ж, модель отримала і технологію Dolby Atmos, що відповідає за об'ємне звучання.

Камери для якісних фото і відео

Фронтальна камера в iPhone 11 має роздільну здатність 12 Мп і систему TrueDepth для ефективної ідентифікації особи користувача. На неї можна знімати 4К відео.

Тильна камера складається з двох об'єктивів на 12 Мп-ширококутного і надширококутного з кутом огляду 120 градусів. Фото в нічному режимі виходять барвистими і насиченими. Камера підтримує оптичну стабілізацію картинки для максимально чіткої зйомки. Завдяки технології Focus Pixels фокус налаштовується автоматично, навіть при недостатньому освітленні.

Де вигідно купити Айфон 11

Замовити смартфон за привабливою ціною допоможе інтернет-магазин Цитрус. Компанія є офіційним дистриб'ютором бренду в Україні. На техніку видається Офіційна гарантія. Оформити покупку можна в кредит або розстрочку. Доставка виконується по всій країні, можливий самовивіз з обраного магазину Цитрус у Вашому місті.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...