Чому випічка прилипає до пергаменту - основні помилки господинь

сі ми вже звикли, що перш ніж поставити випікатись пиріжки чи бісквіт, деко встеляємо пергаментом. Він значно полегшує процес відставання випічки від форми, передають Патріоти України.

Подробиці

Але в кулінарії, як і в інших справах, буває по-різному. Може трапитись так, що пергамент прилип до випічки.

В чому причина прилипання

Низька якість

Перше, логічне пояснення цього факту – низька якість пергаментного паперу. Тому обирайте пергаментний папір лише перевіреної марки при покупці.

Вершкове масло

Щоб запобігти прилипанню пергаменту до вашої випічки, не забувайте спершу змастити його вершковим маслом, а потім викладати вашу випічку.

Заглядання

Бувають моменти, що ми поспішаємо, та надто часто перевіряємо якість готування. Відкривати духову шафу кілька разів під час випікання випічки не варто. Так ви влаштовуєте перепади температур, в результаті чого ризикуєте знизити якість випічки. І після таких маніпуляцій зняти пергамент з готового пирога буде значно складніше.

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:12

Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають...

А ви це знали? Які яблука найкорисніші - червоні чи зелені

п’ятниця, 23 серпень 2024, 5:40

Яблука – це потужне джерело важливих мікроелементів для нашого організму, вони можуть замінити купу ліків, тому від них сама користь, передають Патріоти України. Фрукти містять близько 30 вітамінів та 150 корисних мікроелементів, тому це справжній супе...