Якщо ви запланували зварити на гарнір рис, тоді є два варіанти, яким він буде. Крупа може повністю розваритися або бути розсипчастою. Це на ваш вибір. В кожного власні вподобання. Якщо ви не хочете, щоб рис злипся, тоді досягти хорошого результату допоможе кілька кулінарних порад.
Помилки при промиванні крупи — на першому місці. Рис потрібно не просто промити, а замочити на 30 хвилин. Звичайного промивання мало.
Зверніть увагу на тривалість термічної обробки та на пропорції. На одну порцію крупи треба влити дві порції води. Готовність рису можна легко визначити, бо вода випарується, а зернята крупи будуть готовими.
На доведення крупи до готовності потрібно близько 20 хвилин. Якщо рис готовий, а води зовсім трохи залишилося. Можна залишити його постояти під закритою кришкою протягом 10-15 хвилин.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...