Чорні речі не втратять кольору! ТОП-3 лайфхаки, які має знати кожна господиня

Чорні речі, як і білі - завжди були класикою і ніколи не виходять з моди. Проте вони мають одну дуже неприємну особливість – буквально після декількох циклів прання чорна річ втрачає свій насичений колір і починає сіріти, передають Патріоти України.

Щоб такого не сталося і чорний одяг довго мав "товарний вигляд", до процесу його прання слід підходити з обережністю. Про декілька хитрощів, які можуть стати вам у пригоді, розповідає Ukr.Media.

Обираємо правильний режим прання

Досвідчені господині завжди зупиняють свій вибір на делікатному режимі прання, оскільки він найбільш підходить для очищення чорної тканини. А от інші режими можуть сприяти зміні кольору.

Сіль

Не всі знають про те, що звичайна сіль дрібного помелу може виявитися дуже корисною при пранні чорних речей. Використовувати продукт просто: невелику кількість солі змішують з порошком. Ніяких додаткових дій при цьому не потрібно.

Оцет

Така методика допоможе як зберегти колір, так і повернути його. Для цього потрібно налити холодну воду у глибоку миску для прання й додати кілька ложок оцту. Замочуємо чорну річ у цій рідині й залишаємо на 15 хв. Після цього просто віджимаємо одяг від надлишку води і приступайте до звичайного прання.

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...