Чорниця, зелень і не тільки: Дієтолог розкрила таємницю стрункості Кейт Міддлтон

Колишній дієтолог герцогині Кембриджської і дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон Дженніфер Хенуей розкрила таємницю її стрункості, інформують Патріоти України.

Світ знає Міддлтон як ікону стилю і людину, яка ретельно стежить за зовнішністю. Незважаючи на щільний графік, герцогиня Кембриджська завжди виглядає добре.

Довгий час залишалося загадкою, як їй, мамі трьох дітей, вдається тримати себе у формі. Днями Хенеуей вирішила розкрити її. Виявилося, що в основі всього лежить правильне харчування Кейт Міддлтон. Дієтолог підкреслила, що жінкам просто необхідно приділяти харчуванню підвищену увагу і порадила приймати колаген для сяйва шкіри як у герцогині, повідомляє popcornnews з посиланням на Hello.

Крім того, дієтолог назвала запорукою успіху і активні заняття спортом. Також герцогиня приділяє велику увагу сніданку. Він неодмінно повинен бути поживним і багатим корисними речовинами. Свій день Кейт Міддлтон починає з особливого коктейлю з різних видів салату з матчею, водоростями і чорницею.

Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

вівторок, 30 квітень 2024, 18:10

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у вінегрет молоко та цукор

вівторок, 30 квітень 2024, 17:09

Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...