Чотири головні антитренди зими! Яких речей краще позбутися цього року

Багато дівчат стежать за модою та хочуть виглядати стильно. Але зробити це не так просто, якщо в їхньому гардеробі досі є речі, які вийшли з моди і стали справжніми антитрендами. Стилісти розповіли, якого одягу найкраще позбутися прямо зараз, щоб не псувати свій зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Куртки та пальто з хутром

Хутряне оздоблення на капюшоні, рукавах чи кишенях – справжній антитренд. До того ж купувати речі з натурального хутра у 21 столітті – ознака поганого смаку, а штучне не завжди виглядає красиво. Попри те, що деякі бренди спробували повернути в моду хутряне оздоблення, все ж таки воно не знайшло належного успіху у модних критиків та інфлюенсерів.

Краще віддавати перевагу класичним моделям, і звертати увагу на довжину, об'єм та фактуру.

Короткі в'язані сукні в обліпку

Попри те, що міні зараз у моді, все ж таки це не стосується трикотажних суконь.

Зараз у моді подовжені моделі вільного фасону – одяг повинен струмувати по фігурі, а не облягати її.

Облягаючі джинси та штани

Скіні вже кілька років як вийшли з моди, але безліч дівчат не можуть одягнути іншу модель.

Якщо важко відмовитися від вузьких джинсів, можна вибрати звужені, але між тілом і тканиною має бути кілька сантиметрів повітря. До того ж у джинсах прямого крою ноги виглядатимуть стрункішими, і сховаються незначні недоліки.

Светри та кофти з численними візерунками

Чим менше – тим краще – свідчить сучасна мода. Що менше декору, менше принтів, то краще. Насамперед треба звертати увагу на якість, фактуру та фасон.

У моді зараз лижні светри з горлом та блискавкою, поло, об'ємні светри та мінімалістичні лонгсліви.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...