Чудо-підживлення для полуниці в травні - зробіть це зараз і ласуйте великою і смачною ягодою (відео)

Можливо, не всі власники присадибних ділянок підозрюють, що якщо дати полуниці в травні підживлення, то ця рослина почне рости дуже швидко, при цьому збільшиться кількість плодів і ягода буде набагато солодшою. Такою думкою поділилися автори youtube-каналу про садівництво та городництво, передають Патріоти України.

При цьому вони відзначають, що завдяки рекомендованому підживленню грунт під полуницею стане набагато родючим, так як «секретний засіб» містить усі необхідні для росту рослин речовини — азот, фосфор, залізо, калій, магній та йод, а також багато інших речовин, містять амінокислоти та вітаміни.

Для приготування «диво-підживлення» знадобиться два інгредієнти. Перший — кропива. Заповнюємо нею піввідра кропивою та заливаємо доверху водою. Другий компонент — сухі дріжджі — їх потрібно розфарбувати і висипати у відро. Отриманий розчин наполягаємо 5 днів, помішуючи щодня. Потім розводимо розчин у пропорції «1 частина рідини до 20 частин води» і поливаємо їм полуницю під корінь по півлітра по вологій землі.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...