Чипси з лаваша - чудова альтернатива магазинним картопляним! Вони дієтичні, а головне - домашні. Тобто без консервантів та штучних підсилювачів смаку, передають Патріоти України.
Для приготування чипсів із лаваша вам знадобляться звичайнісінькі інгредієнти та мінімум часу. Більшу частину справи зробить духовка.
Чипси з лаваша: рецепт
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- На дрібній тертці натріть твердий сир. Додайте до нього сире куряче яйце й усе перемішайте.
- Влийте сметану й додайте дрібно нарізану зелену цибулю.
- Присмачте спеціями й перемішайте масу.
- Змастіть нею лаваш і наріжте його на шматочки.
- Перекладіть нарізаний лаваш на деко, укрите харчовим пергаментом, і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 – 25 хвилин.
- Хрумкі чипси з лаваша подавайте до столу. Смачного!