
Тісто для оладок можна робити не тільки на кефірі, але й на йогурті з ряженкою. Рецепт сирних оладок, на приготування яких потрібно лише 10 хвилин, представили на ресурсі "Шеф-повар", передають Патріоти України.
Інгредієнти
- 1 яйце;
- 60 г густого йогурту (4%);
- 45 г ряжанки (2,5%);
- 25 г рисового борошна;
- 20 г твердого сиру;
- 2 кульки моцарели;
- ½ч.л розпушувача;
- Спеції.
Процес приготування докладно показаний на відео.
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...