Чудовий тест, який за 2 хвилини розкриє всі таємниці вашого підсвідомого. Психологи недарма ним користуються

Психологи радять цей тест як один зі способів зазирнути за межі підсвідомого. До вашої уваги - малюнок, де зображене підвальне приміщення. Воно захаращене різноманітними предметами, передають Патріоти України.

На що ви першочергово кинули поглядом? Ви хочете викинути цю річ?

Розбите дзеркало

Символ дзеркала – це ми. Обрали дзеркало – почуваєтесь розбитими та спустошеними. Цей знак вкаже на те, що всередині вашого єства борються дві особистості, два “я”, можливо, ви знаходитесь на роздоріжжі та не можете обрати свій шлях.

Драбина

Драбина – символ переходу до чогось нового, і скоро ви досягнете бажаного. Зверніть увагу, що драбина веде в нікуди – попереду чигають небезпеки. В цій ситуації все залежить від вас: відступите – нічого не отримаєте, знесете всі перепони – успіх гарантований.

Ґрати

Символ покинутості, замкненості. Припускаємо, що в цей момент ви страждаєте від депресії, у вас пригнічений настрій.

Лялька

Іграшка уособлює ваш дитячий страх перед дорослішанням і пізніше старінням. Кожен новий рік – болісний для вас. Ви хочете виглядати молодими.

Гойдалка

Вказує на проблеми в сексуальному плані: можливо, зараз ви потребуєте близькості. А ще можливий інший варіант – гойдалка символізує сексуальну одержимість, що витікає із внутрішніх проблем.

Колесо

Зображає ваші стосунки із зовнішнім світом. Якщо ви його обрали – отже ви зараз знаходитеся в замкнутому колі, і не можете дістатися до пункту призначення. Зупиніться.

Ящики

Вони – відбиття сутності людини. Чим вони наповнені? У них прозорі стінки? Вони великі чи малі? Ящики проводять паралель між внутрішнім станом людини – таке у вас в цей момент, як ці ящики.

Книжки

Саме книга – це символ знань. Але в конкретному контексті, якщо книги знаходяться в підвалі, – ви втратили сенс існування.

Молоток

Цікавий предмет, який буквально означає, що для досягнення мети ви підете навіть по головах. За потреби застосуєте й насилля.

Зламане крісло

Поламані меблі символізують період невизначеності, відсутності відпочинку і стресу.

Картина

Розкаже про те, що життя ваше на цей момент – гармонійне і злагоджене. Ви розумієте довколишніх людей, живете в мирі з собою та іншими людьми.

Кошик з яблуками

Цей символ вкаже на те, що ви ідете на шляху до свого щастя, життєвої мудрості та знань.

Чи збіглися результати тесту з предметами, які ви обрали? Діліться враженнями в коментарях.

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...