Чи є у вас схильність до шизофренії - тест по картинці, який за одну хвилину допоможе це з'ясувати

Визначити, чи є схильність до шизофренії, можна за допомогою тесту по картинці, передають Патріоти України.

Про психічні розлади ми маємо дуже поверхневі уявлення, тому зазвичай вони нас лякають та викликають неабиякий інтерес. Напевно, багато, хто хоче дізнатися, є в нього схильність до психічних розладів чи ні.

Люди, схильні до психічних розладів, бачать світ по-іншому, особливо. Пропонуємо тест на схильність до шизофренії по картинці.

Тест по картинці на шизофренію

Потрібно подивитися на зображення на картинці не більше однієї хвилини та відповісти, що на ній зображено. Умова — не підглядати відповідь наприкінці статті.

Отже, якщо впродовж хвилини розглядування, ти побачив плями пейзажу, чи нічого не побачив, засмучуватися не потрібно, тому що це означає, що схильності до шизофренії не має.

Більшість людей побачать на цій картинці незрозумілі плями, нічого конкретного. Якщо ти серед них, отже, все нормально. Якщо ти чітко бачиш, наприклад, голову корови, можливо, є схильність до психічних розладів.

На чому побудовані такі тести

Мозок звичайної людини не може концентруватися одразу на всіх деталях. Спочатку він чіпляється поглядом за якісь деталі, а потім аналізує побачене в цілому. Тому здорові люди ніби поглядом розбивають картинку на частини, а потім починають подумки їх об'єднувати та бачити щось нове, що спочатку було приховано.

А мозок людини із шизофренією дивиться та бачить по-іншому — він бачить картинку зразу в цілому, не поділяючи її на частини.

Тому більшість людей на зображенні нічого не бачать, в кращому разі — пейзаж чи дивні безформні плями, а люди схильні до шизофренії, побачать прихований образ — голову корови.

Звичайно ж, не варто забувати, що це лише тест по картинці. Якщо ти побачив голову корови, не варто впадати в розпач, можливо, у тебе гострий зір і чудова уява. Пам'ятай, що діагностувати захворювання та поставити діагноз може лише лікар.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...