Чи личить вам коротка стрижка? Найкращий спосіб перевірити це

Чи то життя змінити, чи то стрижку… Приблизно так починається кожна нова сторінка у житті типової жінки. І ніхто не буде заперечувати, що зачіска й справді грає велику роль і володіє незвичною силою змінювати настрій, внутрішній стан і навіть обставини, передають Патріоти України.

Схема тут зазвичай одна: “довге волосся – підстригти, коротке – наростити, пряме – накрутити, кучеряве – вирівняти”. Що зробиш, така природа. Але, якщо ви наважилися сісти у крісло перукаря, будучи Рапунцель, а встати звідти з каре чи бобом, то маєте розуміти, наскільки великий ризик залишитися незадоволеною.

Але на щастя, є спосіб…

Про нього мало хто знає. Його автор – Джон Фріда – відомий британський стиліст-перукар, який працював з такими зірками як Жаклін Кенеді, Даяна Рос, Пол МакКартні і навіть принцеса Діана. Коротше, довіряти йому точно можна.

Суть методу у тому, щоб визначити пропорції обличчя, зокрема – висоту щелепної кістки. Для цього виміряйте відстань між мочкою вуха і кінчиком підборіддя. Візьміть олівець і лінійку. Прикладіть їх одна до одної так, як показано на малюнку, тобто під прямим кутом.

Якщо відстань менше 5,7 сантиметрів, вам підійдуть короткі зачіски, можете сміливо йти в салон. Якщо більше – то ваше обличчя буде виглядати гарніше з довгим волоссям.

А ви це знали? Деякі цитрусові змінюють дію ліків - лікар розповів про неочікувану проблему

понеділок, 20 травень 2024, 12:30

Насправді це досить цікава тема, яка, на жаль, дещо недооцінена. Виявляється, грейпфрутовий сік може взаємодіяти з низкою ліків. Це антидепресанти, ліки проти високого тиску, антибіотики та ліки для розрідження крові, пояснює сімейний лікар Михайло Цюр...

Особливий психологічний тест: Оберіть светр і дізнайтеся, до якого типу людей ви належите

понеділок, 20 травень 2024, 12:07

Хочете зазирнути у глибини своєї особистості? Цей оригінальний психологічний тест допоможе вам зробити це. Просто оберіть один із запропонованих светрів і дізнайтеся, до якого типу людей ви належите. Деталі. Перед вами просте завдання: необхідно подиви...