Чи може чай полегшити симптоми головного болю - ось який сорт найкращий

Чай – один із найпопулярніших напоїв у світі. Він може позитивно впливати на здоровʼя людини, зокрема, полегшуючи симптоми застуди та зменшуючи тривогу. Ба більше, деякі вважають, що чай може полегшити головний біль. Чи дійсно це так?

На це питання відповіли у health. Експерти зауважили, що чай дійсно може полегшити головний біль, проте важливе значення має його сорт.

Деякі сорти чаю можуть навпаки викликати головний біль. Проте споживання чаю – чудовий спосіб покращити водний баланс. Тоді як навіть легке зневоднення може викликати симптоми головного болю.

Експерти зазначили, що для деяких людей кофеїн може бути тригером головного болю, проте для інших він може бути лікуванням. Адже чай з кофеїном може звузити розширені кровоносні судити та полегшити симптоми.

Вас може зацікавити:Смачніше за відбивні: як приготувати соковиті курячі рулетики в духовці

Крім цього, чай може зменшити головний біль завдяки своїй властивості розслаблять. Згідно з дослідженням, люди, які пити чотири чашки чаю щодня протягом шести тижнів, легше відновлювалися після стресу.

Який чай обрати

Варто звернути увагу на мʼятний чай через його міст ментолу, який заспокоює мʼязи та полегшує головний біль.

Імбирний чай має протизапальні властивості й полегшує нудоту. А лавандовий заспокоює та зменшує стрес.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...