Правильне харчування перебуває на вершині популярності. Дедалі більше людей стають адептами здорового способу життя і відмовляються від шкідливих звичок. Здорове харчування всі уявляють собі по-різному. Для багатьох це варена гречка з курячою грудкою на сніданок, обід і вечерю, повна відмова від усього смачного і солодкого, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Здорове харчування буває різноманітним і смачним, не варто відмовляти собі в маленьких слабкостях і повністю переходити на низьковуглеводну дієту. У цьому впевнені лікарі-ендокринологи та дієтологи. Вони розвіяли популярні міфи про дієтичну культуру. Вуглеводи — основне джерело енергії та основна частина раціону людини, рекомендації кажуть, що вони мають становити 45-65% від усієї їжі. Складні вуглеводи — це не тільки кіноа і безглютенові крекери, а й хліб, картопля і рис. Ви можете іноді їсти солодке, ви можете їсти вуглеводи в будь-який час.
При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...
Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...