Чи можна хурму їсти на ніч? Помиляється, кожен другий любитель фрукту

Хурма - один із найпопулярніших осінньо-зимових продуктів. Багато хто любить цей фрукт, оскільки він чудово допомагає пережити холодний час, коли організм гостро відчуває дефіцит сонячного світла та вітамінів, передають Патріоти України.

Подробиці

Все-таки хурма – це не тільки корисне, але і дуже смачне джерело вітамінів і мікроелементів. Її споживання позитивно позначається на імунітеті, роботі мозку, сприяє оновленню тканин. Дієтологи рекомендують щодня з’їдати максимум три плоди хурми. При цьому можна замінити фруктом перекус, десерт або навіть замінити вечерю.

Але при цьому не варто їсти плоди надто пізно. Як зазначають фахівці, найкращий час прийому – до 17:00. Лікарі також рекомендують їсти хурму не відразу після їди, а через годину після або за півгодини до обіду чи вечері. Якщо на обід було щось м’ясне, то побалувати себе хурмою можна лише за дві години.

Просто ідеально! Ліниві вареники із сиром за 20 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 6:08

Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України. Для приготування беремо:450 г кисломолочного сиру2 яйця2 ст.л. цукру1/...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...