
Хурма - один із найпопулярніших осінньо-зимових продуктів. Багато хто любить цей фрукт, оскільки він чудово допомагає пережити холодний час, коли організм гостро відчуває дефіцит сонячного світла та вітамінів, передають Патріоти України.
Все-таки хурма – це не тільки корисне, але і дуже смачне джерело вітамінів і мікроелементів. Її споживання позитивно позначається на імунітеті, роботі мозку, сприяє оновленню тканин. Дієтологи рекомендують щодня з’їдати максимум три плоди хурми. При цьому можна замінити фруктом перекус, десерт або навіть замінити вечерю.
Але при цьому не варто їсти плоди надто пізно. Як зазначають фахівці, найкращий час прийому – до 17:00. Лікарі також рекомендують їсти хурму не відразу після їди, а через годину після або за півгодини до обіду чи вечері. Якщо на обід було щось м’ясне, то побалувати себе хурмою можна лише за дві години.
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...