Банани відомі нам не лише своїм цікавим смаком та красивим виглядом, але й тим, що вони псуються дуже швидко. Вже за декілька днів після придбання на них можна побачити чорні плями, передають Патріоти України
Так відбувається не через особливості фрукта, а через неправильні методи його зберігання. Здавалося б, банани повинні зберігатись у фруктовниці на кухні, але, як виявилось, це одне з найгірших місць. То як і де краще зберігати банани, розповідає FoodOboz.
Вважається, що оскільки банани походять із теплих країн, вони не полюбляють холоду й під його дією псуються набагато швидше. Але це лише міф, адже холод значно сповільнить процес псування та збереже банани свіжими довше, ніж за кімнатної температури.О
днак для зберігання бананів у холодильнику також існують свої правила. Там можна класти лише дозрілий, пожовтілий фрукт. А все через те, що холод, окрім процесу псування, також зупиняє процес дозрівання бананів. У результаті, шкірка фрукта потемніє, а ось сам банан всередині так і не досягне стиглості.
Тобто, якщо ви придбали незрілі банани, спочатку їх варто залишити за кімнатної температури й дочекатись, поки фрукт не пожовтіє. Лише після цього їх потрібно покласти до холодильника, де вони залишатимуться свіжими довго.
Дуже часто, спостерігаючи за роботою професійних кулінарів, можна відзначити, що вони додають рослинну чи оливкову олію в процесі маринування м’яса чи риби. Ця дія має цілих три причини, передають Патріоти України. Якщо ви маєте замаринувати велику кіл...
Якщо ви вирішили готувати котлети, то домашні, напевно, зрадіють: це смачна і ситна страва. Але часом ми можемо її зіпсувати, зробивши ряд недоліків. Які помилки будуть найбільш суттєвими, передають Патріоти України. Готовий фарш однозначно купувати не...