Банани відомі нам не лише своїм цікавим смаком та красивим виглядом, але й тим, що вони псуються дуже швидко. Вже за декілька днів після придбання на них можна побачити чорні плями, передають Патріоти України
Так відбувається не через особливості фрукта, а через неправильні методи його зберігання. Здавалося б, банани повинні зберігатись у фруктовниці на кухні, але, як виявилось, це одне з найгірших місць. То як і де краще зберігати банани, розповідає FoodOboz.
Вважається, що оскільки банани походять із теплих країн, вони не полюбляють холоду й під його дією псуються набагато швидше. Але це лише міф, адже холод значно сповільнить процес псування та збереже банани свіжими довше, ніж за кімнатної температури.О
днак для зберігання бананів у холодильнику також існують свої правила. Там можна класти лише дозрілий, пожовтілий фрукт. А все через те, що холод, окрім процесу псування, також зупиняє процес дозрівання бананів. У результаті, шкірка фрукта потемніє, а ось сам банан всередині так і не досягне стиглості.
Тобто, якщо ви придбали незрілі банани, спочатку їх варто залишити за кімнатної температури й дочекатись, поки фрукт не пожовтіє. Лише після цього їх потрібно покласти до холодильника, де вони залишатимуться свіжими довго.
Зовнішність напряму залежить від того, що ми щодня їмо. Деякі звичні продукти непомітно прискорюють процеси старіння, провокуючи запальні реакції, висипання та втрату еластичності шкіри, передають Патріоти України. Вчені й дерматологи наголошують: їжа ...
Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...