При приготуванні котлет будь-яка господиня хоче отримати соковиту та смачну страву. Для цього застосовуються різні хитрощі, включаючи використання манки замість розмоченого м’якуша батона. Проте, є цікавий підхід, про який мало хто знає. Так, досвідчені кулінари радять додавати у фарш воду, передають Патріоти України.
Вода дозволяє наситити фарш киснем. В результаті продукт вийде пишним. З такої основи вийдуть соковиті котлети. Воду слід лити невеликими порціями. Робити це потрібно під час збивання фаршу. Через деякий час м’ясну основу слід відбити. Зазвичай процес здійснюється доти, доки фарш не перестане бути липким.
Вода – далеко не єдиний інгредієнт, що забезпечує соковитість котлет. Замість води можна використовувати розтоплене вершкове масло. Його потрібно небагато: не більше 100 г на весь фарш. Крім того, основа для котлет не повинна містити досить популярних, але все ж таки «сторонніх» для страви компонентів: це яйця, цибуля та картопля.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...