При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України.
Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент.
Проте чи є необхідність додавати яйце під час приготування голубців?
Господині не можуть дати однозначної відповіді на це питання, оскільки кожна має свій перевірений спосіб приготування і рецепт.
Але кулінари сходяться на думці, що при приготуванні голубців яйце буде зайвим. Продукт, звичайно, не зіпсує страву, але може зробити м’ясо трохи жорсткішим.
Список інгредієнтів, які потрібно додати при приготуванні голубців дуже простий. Достатньо у фарш додати сіль, потрібні спеції та промитий рис. Дехто відварює крупу до напівготовності, але це не обов’язковий момент.
Жодні інші інгредієнти вам не знадобляться.
Голубці без яєць і так не розваляться, адже фарш скріплюється рисом і тримається капустяним листям.
Цибуля теж не входить до складу класичного рецепту.
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...
Ранньою весною потрібно підживлювати вишню, щоб пізніше отримати великий урожай. Чим підживити вишню навесні — читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Найчастіше вишню підживлюють восени, але якщо ви цього не зробили, не варто засмучува...