При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України.
Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент.
Проте чи є необхідність додавати яйце під час приготування голубців?
Господині не можуть дати однозначної відповіді на це питання, оскільки кожна має свій перевірений спосіб приготування і рецепт.
Але кулінари сходяться на думці, що при приготуванні голубців яйце буде зайвим. Продукт, звичайно, не зіпсує страву, але може зробити м’ясо трохи жорсткішим.
Список інгредієнтів, які потрібно додати при приготуванні голубців дуже простий. Достатньо у фарш додати сіль, потрібні спеції та промитий рис. Дехто відварює крупу до напівготовності, але це не обов’язковий момент.
Жодні інші інгредієнти вам не знадобляться.
Голубці без яєць і так не розваляться, адже фарш скріплюється рисом і тримається капустяним листям.
Цибуля теж не входить до складу класичного рецепту.
Експерти стверджують: нестача вітаміну D може призвести до деформації кісток у дітей і болю в кістках у дорослих. Водночас мало хто знає, що вживати його краще в певний час доби. Коли саме — читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Згідн...
Нейробіологи виявили ледь помітну рису, яка може свідчити про те, що людина – психопат. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України. Дослідники провели експерименти з вивчення погляду на понад 200 добровольців у Великій Британії. Вони вияв...