
Гречка - це саме та страва, яку кожен із нас знає ще з дитинства. Вона залишається популярною досі. Гречана крупа готується досить легко і чудово підходить як гарнір до різних м’ясних продуктів. Рецептів із популярною та корисною гречкою дуже багато - це доступний для кожного продукт, передають Патріоти України.
Але для того, щоб гречка зберігала всі свої корисні властивості, крупу необхідно правильно підготувати її до варіння. Чи промивати крупу – саме це питання викликає багато суперечок навіть у найдосвідченіших господинь. Разом із ProstoWay відповімо на нього.
Зазвичай виробник попереджає необхідність промивання на упаковці. Але іноді такі рекомендації щодо приготування відсутні.
І це зовсім не означає, що крупа абсолютно чиста. Тому гречку перед варінням все одно потрібно обов’язково оглянути на наявність сміття, а також ретельно промити.
Мити гречані зерна потрібно, щоб вимити з них фітинову кислоту, яка входить до складу гречки та погіршує її засвоєння. Крім того, від промивання залежить не тільки здоров’я травного тракту, а й смак – він значно відрізняється від смаку страви з непромитої крупи.
Навчальний рік розпочався, і навіть якщо школа давно позаду, спробуйте на мить уявити себе знову в класі. За якою партою ви б хотіли сидіти? Психологи стверджують: цей вибір може багато розповісти про ваш характер, підхід до життя та внутрішні установк...
У собак є свої унікальні способи вираження любові, і вони не завжди зрозумілі їхнім господарям. Але експерти кажуть, що є чітка ознака того, що ваш собака любить вас, почувається з вами комфортно, передають Патріоти України. У відео в TikTok користувач...