
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки.
Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї морозилки, пам’ятайте про зайву вологу. Після розморожування від неї потрібно позбутися.
Печінку потрібно вимити, позбутися від плівок, жовчних протоків. Якщо цього не зробити, печінка буде гіркою після смаження. Занурте в окріп на одну хвилину. Цього достатньо, щоб не мити.
При смаженні важливо не перетримати печінку. Вона може втратити соковитість та буде дуже сухою. Солити потрібно наприкінці готування.
Секрет смачної та ніжної печінки полягає в цибулі. Наріжте трохи більше та додайте в сковороду при смаженні. Цибулевий сік зробить її дуже ніжною.
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...