Чи потрібно мити печінку перед смаженням - кухарі дали відповідь

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки.

Подробиці

Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї морозилки, пам’ятайте про зайву вологу. Після розморожування від неї потрібно позбутися.

Печінку потрібно вимити, позбутися від плівок, жовчних протоків. Якщо цього не зробити, печінка буде гіркою після смаження. Занурте в окріп на одну хвилину. Цього достатньо, щоб не мити.

При смаженні важливо не перетримати печінку. Вона може втратити соковитість та буде дуже сухою. Солити потрібно наприкінці готування.

Секрет смачної та ніжної печінки полягає в цибулі. Наріжте трохи більше та додайте в сковороду при смаженні. Цибулевий сік зробить її дуже ніжною.

Смакота! Як засолити скумбрію за дві години без води та оцту

п’ятниця, 5 липень 2024, 14:12

Засолювання риби вважається справою клопіткою, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, як швидко засолити скумбрію. При цьому не потрібно використовувати воду чи оцет. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів. А солена скумбрія ...

Навіщо досвідчені господині посипають курку содою і тільки потім смажать

п’ятниця, 5 липень 2024, 12:12

Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...