Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки.
Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї морозилки, пам’ятайте про зайву вологу. Після розморожування від неї потрібно позбутися.
Печінку потрібно вимити, позбутися від плівок, жовчних протоків. Якщо цього не зробити, печінка буде гіркою після смаження. Занурте в окріп на одну хвилину. Цього достатньо, щоб не мити.
При смаженні важливо не перетримати печінку. Вона може втратити соковитість та буде дуже сухою. Солити потрібно наприкінці готування.
Секрет смачної та ніжної печінки полягає в цибулі. Наріжте трохи більше та додайте в сковороду при смаженні. Цибулевий сік зробить її дуже ніжною.
Часто можна почути, що мед - продукт, який не псується і залишається придатним до споживання роками. Це дійсно правда, але є нюанси, на які слід звернути увагу, особливо якщо ви плануєте їсти мед після вказаного на упаковці терміну придатності, передаю...
Багато хто вірить, що регулярні сеанси в сауні допомагають схуднути, зробити тіло підтягнутішим і візуально стрункішим. Але чи насправді це так? Відповідь - і так, і ні, передають Патріоти України. Сама по собі сауна не спалює жир і не замінює фізичні ...