Чи потрібно мити печінку перед смаженням - кухарі дали відповідь

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки.

Подробиці

Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї морозилки, пам’ятайте про зайву вологу. Після розморожування від неї потрібно позбутися.

Печінку потрібно вимити, позбутися від плівок, жовчних протоків. Якщо цього не зробити, печінка буде гіркою після смаження. Занурте в окріп на одну хвилину. Цього достатньо, щоб не мити.

При смаженні важливо не перетримати печінку. Вона може втратити соковитість та буде дуже сухою. Солити потрібно наприкінці готування.

Секрет смачної та ніжної печінки полягає в цибулі. Наріжте трохи більше та додайте в сковороду при смаженні. Цибулевий сік зробить її дуже ніжною.

Кашель із кров’ю? ТОП-6 небезпечних причин, які можуть коштувати життя

неділя, 7 вересень 2025, 23:10

Кашель із кров’ю - завжди небезпечний симптом, який вимагає термінового візиту до лікаря. Про це попередила лондонська лікарка Клер Томпсон у коментарі Daily Mail, передають Патріоти України. Вона наголосила, що незалежно від кількості крові — чи то кр...

Недосип чи стрес? Вчені знайшли різницю між ранковим та вечірнім головним болем

неділя, 7 вересень 2025, 18:15

Гучна музика, яскраві екрани чи сильні запахи можуть спровокувати напад мігрені. Але не менш важливе значення має час доби, коли з’являється біль. Нове дослідження показало: ранкові й вечірні головні болі мають різні причини, передають Патріоти України...