Олів’є часто з’являється на наших столах восени та взимку, тому в деяких салат асоціюється зі святковим гулянням, передають Патріоти України.
Кожна господиня має свою техніку приготування страви. Деякі продукти можна замінювати, щоб надати салату новий відтінок смаку.
Однак часто у кулінарів виникає питання про те, чи потрібно солити олів’є. Якою ж буде правильна відповідь? Все залежить від того, з яких продуктів ви будете готувати страву. Наприклад, при додаванні маринованих огірків сіль не слід вводити. Якщо ж смак вам здається трохи прісним, то можна потішити себе невеликою кількістю солі.
Багато досвідчених господинь використовують іншу хитрість. Щоб не додавати сіль до складу олів’є, додайте її у воду під час варіння картоплі та моркви. Тоді смак стане яскравішим. Якщо ви готуєте рецепт на основі солоної червоної риби, то в солі потреби немає. А ось “літній” варіант олів’є з додаванням свіжих огірків обов’язково потребує солі. Найкраще солити страву у кінці приготування.
Коти століттями вважалися хранителями дому та символами удачі. Сьогодні і науковці, і езотерики погоджуються: спілкування з котами може позитивно впливати на атмосферу в оселі та на психоемоційний стан людей, передають Патріоти України. Чому коти прино...
Любов дарує відчуття щастя і дозволяє дивитися на світ крізь рожеві окуляри. У здорових стосунках обидва партнери відчувають безпеку і задоволення. Але коли лише один намагається вкладати почуття, такі стосунки стають виснажливими і підривають самооцін...