Олів’є часто з’являється на наших столах восени та взимку, тому в деяких салат асоціюється зі святковим гулянням, передають Патріоти України.
Кожна господиня має свою техніку приготування страви. Деякі продукти можна замінювати, щоб надати салату новий відтінок смаку.
Однак часто у кулінарів виникає питання про те, чи потрібно солити олів’є. Якою ж буде правильна відповідь? Все залежить від того, з яких продуктів ви будете готувати страву. Наприклад, при додаванні маринованих огірків сіль не слід вводити. Якщо ж смак вам здається трохи прісним, то можна потішити себе невеликою кількістю солі.
Багато досвідчених господинь використовують іншу хитрість. Щоб не додавати сіль до складу олів’є, додайте її у воду під час варіння картоплі та моркви. Тоді смак стане яскравішим. Якщо ви готуєте рецепт на основі солоної червоної риби, то в солі потреби немає. А ось “літній” варіант олів’є з додаванням свіжих огірків обов’язково потребує солі. Найкраще солити страву у кінці приготування.
Більшість з нас знає, що вода - це життя, але як саме ми п’ємо воду, часто недооцінюють. Відомий експерт зі сну доктор Майкл Бреус пояснює: якщо ви звикли пити воду великими ковтками, особливо після тренування чи ввечері, це може заважати організму ефе...
Вибір та купівля золотих прикрас не є простим завданням. Необхідно оцінити велику кількість параметрів та характеристик, а також детально переглянути наявні фотографії. Ціна в більшості випадків вважається визначальним параметром, тому не завжди нові в...