У мережі пишуть, що відкриті консерви у бляшанці зберігати не можна. Мовляв, їх потрібно обов'язково перекласти у скляний чи пластиковий контейнер, інакше вони швидко зіпсуються, передають Патріоти України.
Правда це чи міф, розповіли експерти, інформує Ukr.Media.
Фахівці зазначили, що будь-які консервовані продукти бажано вжити якомога швидше. Міняти ємність при цьому необов'язково.
Перекладати сенсу немає. Усередині банка стерильна. Інша справа, якщо у вас у холодильнику буде відкрита банка, і туди можуть потрапити бактерії. Тоді продукт стане непридатним. А якщо ви перекладете його в якусь ємність теж нечисту, то він також зіпсується.
На банці написані умови і допустимі терміни зберігання у відкритому вигляді. Важливо намагатися їх не порушувати, зазначили фахівці.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...