Чи варто мити сухофрукти та скільки їх можна їсти на день - цікаві факти

Сухофрукти - це те, що є у багатьох в раціоні, ними заміняють солодощі або ж додають у випічку чи різноманітні десерти. Сушені фрукти доволі корисні, чудово втамовують голод та навіть зміцнюють імунітет. Втім, дехто звик перед вживанням заливати їх окропом, але чи правильно це - слід розібратись, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, чому сухофрукти не можна заливати гарячою водою.

Відтак, за словами фахівців, заливати сухофрукти категорично заборонено. Річ у тім, що з такого поєднання вийде ніщо інше, як компот. Такі умови справді позбавляють продукту користі.

Для того, щоб підготувати сушені фрукти до вживання чи використання, краще залити їх звичайною холодною водою. Ба більше, спеціалісти рекомендують не мити усі сухофрукти за один раз. Адже, при потраплянні у них води, вони починають швидко псуватися. Через це краще мити ту кількість, яку ви плануєте з'їсти відразу.

Варто пам'ятати: деякі сухофрукти такі, як фініки, курага та родзинки виступають у ролі десерту, адже містять у собі багато цукру. Тож, краще ними не зловживати. Оптимальна денна норма сухофруктів на день становить 50 г.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...