Чи вірите ви у силу кохання? Тест, який дасть точну відповідь


Подивіться на малюнок та оберіть те, що побачили першим, передають Патріоти України.

Мисливець

Ви впевнені у своїй любові й твердо вірите, що вона може зробити вас щасливою людиною. Ви вірите, що незалежно від ситуації, у коханні ви – переможець.

Птах

Ви схильні бути в любові цинічною людиною й не вірите, що у коханні є щастя. Ви бачили занадто багато випадків, коли кохання зазнавало краху, тому не віддаєте своє серце кому-небудь. Ви звикли думати двічі, перш ніж подарувати свої почуття.

Обличчя жінки

Ви схильні сумніватися в силі любові й не впевнені, чи справді вона може принести радість. Ймовірно, вашими почуттями не один раз нехтували, тому вам важко позбутися страху, коли йдеться про побудову стосунків.

Пейзаж

Ви оптимістично дивитеся на силу кохання і вірите, що воно може принести вам радість. Ви усвідомлюєте труднощі пошуку справжнього партнера, але все ще зберігаєте надію, що одного разу знайдете для себе когось особливого.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...