Чи вмієте ви приховувати свої емоції? Оберіть маску на картинці - і читайте результат

Кожен день ми висловлюємо безліч емоцій, тому сміливо можна сказати, що вони є важливою складовою нашого життя. Але чи вмієте ви їх контролювати і бути стриманим людиною? Щоб відповісти на це питання, слід пройти психологічний тест у картинці, передають Патріоти України.

Для правильного проходження тесту вам потрібно:

  • розслабитися та зосередитися на собі;
  • перестати думати про сторонні речі;
  • виберіть ту маску, яка вам сподобалася найбільше.

Розшифровка тесту

Маска №1

Ви не вмієте приховувати свої емоції та почуття. Але ви і не намагаєтеся щось з цим робити. Вам подобається бути відкритою людиною і нічого не приховувати. Але при цьому вас не можна зачепити.

Маска №2

Ви не показуєте негативні емоції. Всі завжди бачать тільки радісну та щасливу людину. Якщо ж вас образили, ви ніколи не покажете свою образу та переведете все в жарт.

Маска №3

Ви залізна людина. Всі емоції тримайте глибоко в собі. Багато хто вважає вас холоднокровною людиною. Але один раз ви можете вибухнути і дати волю почуттям. Такий стан може призвести до депресії.

Маска №4

Ви не вмієте радіти. Навіть удача або успіх не викличе у вас усмішку, ви вважаєте, що це лише ваші заслуги. При цьому негативні емоції все готові виплеснути в будь-який момент.

Маска №5

Ви та людина, яка може з легкістю управляти своїми емоціями. Ви випускаєте свої почуття дозовано. Чи вмієте придушувати гнів, а потім знаходите правильний вихід подібної негативної енергії. Це допомагає вам бути неконфліктною і спокійною людиною.

Маска №6

Тільки ваші близькі люди можуть побачити ваші емоції. Незнайомі можуть тільки здогадуватися про ваші почуття. Ви просто дуже скромна людина, яка намагається триматися відсторонено від тих, хто не вселяє вам довіри

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...