Чи впливає довжина кабелю на швидкість зарядки смартфона - несподівана відповідь

Часто трапляється, що зарядити смартфон треба швидко. І постає питання - чи впливає довжина зарядного кабелю на швидкість самого процесу? У мережі досі точаться суперечки щодо цього, передають Патріоти України.

За словами експертів, довжина кабелю дійсно має значення. Хоч довжина зарядного пристрою відіграє певну роль, купувати найкоротший кабель не варто.

У деяких випадках довжина кабелю справді відіграє роль. Більша довжина кабелю створює вищий опір, як наслідок – меншу напругу. Тож, спеціалісти вважають, що чим довше кабель – тим більше часу піде на цикл повної зарядки.

Але іноді дійсно є необхідність обрати подовжений кабель, наприклад, якщо розетка далеко, а смартфон треба постійно тримати поряд. Можливо, в таких випадках краще купити подовжувач, а не довгий кабель.

Варіант "короткий кабель – швидка зарядка" теж не завжди спрацьовує. Багато хто забуває, що обмеження напруги може мати смартфон або акумулятор, тож це не дасть бажаного ефекту. Кабель живлення сам по собі не може покращити рівень зарядки. Експерти радять використовувати той USB-пристрій, який додавався до комплекту телефону.

Також слід звернути увагу на товщину кабелю. Більшу пропускну здатність матиме кабель з більшим діаметром, але дивитися треба на калібр внутрішнього плетіння.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...