Чи зможете ви вибрати найдорожче чорне плаття? Тест для справжньої леді

Маленьке чорне плаття - незмінний атрибут елегантної жінки, незалежно від віку і комплекції передають Патріоти України.

Якщо воно висить у тебе в шафі, значить, у тебе завжди є що одягнути у випадку несподіваного виходу в люди. Навіть просте чорне плаття може чудово виглядати в офісі, в ресторані, на вечірці — все це завдяки зміні аксесуарів. Ідеальне чорне плаття — основа гардеробу кожної жінки.

Ще в далекому 1926 році чудова Коко Шанель дала життя класичному чорному платтю. З того часу пройшло багато років, сталися значні зміни у моді, але чорне плаття так і залишилося еталоном смаку і жіночності, як істинно геніальне творіння.

Кожна з представниць прекрасної статі хоч раз, але стикалася з такою жахливою дилемою: накопичити на дороге плаття улюбленого дизайнера або спробувати знайти сукню того ж фасону в недорогий лінійці мас-маркету? Але стан гаманця абсолютно не визначає почуття смаку, стилю і вміння відрізнити дешеву річ від дійсно дорогої.

Ми підготували для тебе легкий тест для справжньої модниці: як ти думаєш, яка з цих маленьких чорних суконь найдорожча? Подивися уважно на ці 9 варіантів суконь і визнач для себе фаворита, а тільки після цього дивися нижче результати.

9 місце — BP

Вартість сукні 48 $

8 місце — French Connection

Вартість сукні 88 $

7 місце — Chelsea28

Вартість сукні 139 $

6 місце — Adrianna Papell

Вартість сукні 220 $

5 місце — Halston Heritage

Вартість сукні 445 $

4 місце — Michael Kors

Вартість сукні 895 $

3 місце — Herve Leger

Вартість сукні 1 390 $

2 місце — Anthony Vaccarello

Вартість сукні 2 175 $

1 місце — Valentino

Вартість сукні 3 490 $

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...