Чим ефективно вимити вікна без розводів - інгредієнти для цього засобу є у кожному будинку

Чисті вікна пропускають більше світла в будинок і тішать погляд. А щоб добре вимити скло без розводів необов’язково купувати якісь спеціальні засоби. За бажанням можна обійтися саморобним засобом, передають Патріоти України.

Зроблений своїми руками засіб дешевший, не дає шансів розводам і не містить жодної краплі хімії. Рецепт дивовижної рідини для вікон опубліковано на сайті Thespruce.

Як зробити засіб для миття вікон своїми руками

Наповніть чисту пляшку з розпилювачем оцтом та дистильованою водою в рівних частинах. Додайте близько 10 крапель вашого улюбленого ефірної олії у воду та оцет у пульверизаторі та струсіть, щоб перемішати.

Оцтова кислота, що міститься в оцті, яка також використовується в багатьох покупних засобах для чищення, є потужним засобом для чищення, розчиняє мінеральні відкладення і жирні плями.

Злегка побризкайте засіб на вікно, починаючи згори, щоб під час миття ви могли збирати краплі. Використовуйте безворсову тканину з мікрофібри або швабру, щоб видалити засіб для чищення та бруд. Якщо ви чистите дзеркало, збризкайте тканину замість дзеркала, щоб не пошкодити раму.

Це варто знати! Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

субота, 20 квітень 2024, 10:14

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий в...

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...