Чим і як відмити руки від молодої картоплі в домашніх умовах: ТОП-3 найкращі та безпечні засоби

Молода картопля - смачний овоч, який можна по-різному смачно готувати: запікати, смажити, варити, додавати в салати, готувати в духовці зі спеціями. Але, є й один мінус він дуже бруднить руки, передають Патріоти України.

Безпечні засоби:

1. Сода

Просто намочіть руки теплою водою, потім посипте соду на забруднені місця, добре потріть м'якою щіткою та промийте холодною водою.

2. Лимон

Візьміть м'якоть лимона і потріть забруднені ділянки, зачекайте 2-3 хвилини та помийте руки.

3. Господарське мило

Налийте води у відповідний посуд, натріть мило й опустіть туди руки на 5-10 хвилин, обов'язково потріть щіткою руки і, потім, помийте водою.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...