Чим найкраще маринувати цибулю, аби отримати неперевершений смак - найсильніший інгредієнт

Маринована цибуля - це не тільки смачна та корисна страва, але й прекрасний декор до основної страви, передають Патріоти України.

Відомий журналіст та шеф-кухар Марк Курланський у своєму інтерв’ю CNN розповів, що йому дуже подобається маринувати цибулю, зберігати її у холодильнику та за потреби додавати її у різноманітні страви. За його словами, маринована цибуля гарно прикрашає тарілку, а також є чудовою приправою.

Лайм та цибуля – продукти, що наділені найбільш яскравими смаками. Саме тому їх поєднання робить страву неперевершеною. А якщо взяти червону цибулю та замаринувати її за допомогою лайму, можна отримати неперевершений колір фуксії. Кислота лайму вивільняє із цибулі червоний пігмент, і ці два компоненти у суміші надають страві незвичайного кольору, роблячи будь-який стіл яскравішим.

Також Курланський зазначає, що поверх маринованої цибулі слід класти невеличку кількість зелені. Проте, за словами журналіста, кінзу використовувати не варто. Ця зелень просто "запечатає" смак страви і не дозволить насолодитись нею досхочу.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...