Чим найкраще маринувати цибулю, аби отримати неперевершений смак - найсильніший інгредієнт

Маринована цибуля - це не тільки смачна та корисна страва, але й прекрасний декор до основної страви, передають Патріоти України.

Відомий журналіст та шеф-кухар Марк Курланський у своєму інтерв’ю CNN розповів, що йому дуже подобається маринувати цибулю, зберігати її у холодильнику та за потреби додавати її у різноманітні страви. За його словами, маринована цибуля гарно прикрашає тарілку, а також є чудовою приправою.

Лайм та цибуля – продукти, що наділені найбільш яскравими смаками. Саме тому їх поєднання робить страву неперевершеною. А якщо взяти червону цибулю та замаринувати її за допомогою лайму, можна отримати неперевершений колір фуксії. Кислота лайму вивільняє із цибулі червоний пігмент, і ці два компоненти у суміші надають страві незвичайного кольору, роблячи будь-який стіл яскравішим.

Також Курланський зазначає, що поверх маринованої цибулі слід класти невеличку кількість зелені. Проте, за словами журналіста, кінзу використовувати не варто. Ця зелень просто "запечатає" смак страви і не дозволить насолодитись нею досхочу.

Які сережки доповнять легкий весняний образ

неділя, 23 лютий 2025, 19:23

Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...