Чим найкраще маринувати цибулю, аби отримати неперевершений смак - найсильніший інгредієнт

Маринована цибуля - це не тільки смачна та корисна страва, але й прекрасний декор до основної страви, передають Патріоти України.

Відомий журналіст та шеф-кухар Марк Курланський у своєму інтерв’ю CNN розповів, що йому дуже подобається маринувати цибулю, зберігати її у холодильнику та за потреби додавати її у різноманітні страви. За його словами, маринована цибуля гарно прикрашає тарілку, а також є чудовою приправою.

Лайм та цибуля – продукти, що наділені найбільш яскравими смаками. Саме тому їх поєднання робить страву неперевершеною. А якщо взяти червону цибулю та замаринувати її за допомогою лайму, можна отримати неперевершений колір фуксії. Кислота лайму вивільняє із цибулі червоний пігмент, і ці два компоненти у суміші надають страві незвичайного кольору, роблячи будь-який стіл яскравішим.

Також Курланський зазначає, що поверх маринованої цибулі слід класти невеличку кількість зелені. Проте, за словами журналіста, кінзу використовувати не варто. Ця зелень просто "запечатає" смак страви і не дозволить насолодитись нею досхочу.

Все просто! Як перетворити бананові шкірки на добриво для рослин

вівторок, 29 квітень 2025, 16:12

Кімнатні рослини з великим гладеньким листям корисно натирати шкірочкою з банана, адже вона містить калій, кальцій, азот, магній та інші поживні речовини, передають Патріоти України. Можна зробити настоянку для вазонів. Для цього шкірку 1 банана залива...

Не пропустіть! На які хвороби може вказувати сухість губ

вівторок, 29 квітень 2025, 12:05

На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...