Маринована цибуля - це не тільки смачна та корисна страва, але й прекрасний декор до основної страви, передають Патріоти України.
Відомий журналіст та шеф-кухар Марк Курланський у своєму інтерв’ю CNN розповів, що йому дуже подобається маринувати цибулю, зберігати її у холодильнику та за потреби додавати її у різноманітні страви. За його словами, маринована цибуля гарно прикрашає тарілку, а також є чудовою приправою.
Лайм та цибуля – продукти, що наділені найбільш яскравими смаками. Саме тому їх поєднання робить страву неперевершеною. А якщо взяти червону цибулю та замаринувати її за допомогою лайму, можна отримати неперевершений колір фуксії. Кислота лайму вивільняє із цибулі червоний пігмент, і ці два компоненти у суміші надають страві незвичайного кольору, роблячи будь-який стіл яскравішим.
Також Курланський зазначає, що поверх маринованої цибулі слід класти невеличку кількість зелені. Проте, за словами журналіста, кінзу використовувати не варто. Ця зелень просто "запечатає" смак страви і не дозволить насолодитись нею досхочу.
Дослідження науковців Оксфордського університету підтвердило, що регулярна фізична активність може знизити ризик розвитку раку. Про це повідомляє видання The Conversation, передають Патріоти України. У дослідженні взяли участь понад 85 000 людей у Вели...
Водії можуть пошкодити свої автомобілі через просту помилку з перемиканням передач, що ставить під загрозу їхні фінанси. Про це повідомляє express.co.uk, передають Патріоти України. Власники бензинових і дизельних авто ризикують пошкодити свої автівки,...