Чим натерти духовку на ніч, щоб позбавитися стійких плям - простий лайфхак

Очищення духовки забирає чимало сил. Якщо ви не миєте духовку відразу після використання, то жир і залишки їжі утворюють усередині стійкі забруднення. Але один натуральний продукт швидко та ефективно видалить їх, передають Патріоти України.

Як пише видання mirror, лайфхак з саморобною пастою, що чистить, відмиє духовку до блиску. Ключовий продукт, який вам потрібен, є на вашій кухні: харчова сода.

Рекомендується проводити глибоке очищення кожні кілька місяців, щоб ваша духовка залишалася чистою, гігієнічною та готовою до використання. Найкраще протирати духовку після кожного використання, для цього скористайтеся теплою водою, рідиною для миття посуду та м’якою губкою.

Як очистити духовку содою

Якщо утворилися стійкі плями, то треба діяти інакше. Нагар, жир та інший бруд видалить суміш харчової соди й води.

Нанесіть пасту із соди на проблемні місця та залиште на ніч. Вранці зітріть пасту для чищення й оббризкайте внутрішню частину духовки оцтом. На завершення ще раз протріть поверхню чистою вологою губкою. Харчова сода коштує недорого і прибере будь-який прилиплий бруд, а оцет допоможе позбавитися залишків пасти, що залишилися в духовці вранці.

Забудьте про це! Лікар розніс популярний метод лікування

вівторок, 7 травень 2024, 18:54

"Йодну сітку" багато хто використовує при болях в суглобах, травмах та розтягненні зв’язок, при постін‘єкційних інфільтратах, для діагностики йододефіциту, при нежиті тощо. Але цей засіб лікування не доказовий, передають Патріоти України з посиланням н...

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...