Чим натерти кран і раковину, щоб наліт відразу зник - фантастичний трюк

У ванній кімнаті домогосподарства часто стикаються з проблемою вапняного нальоту, страждає від цього і мийка на кухні. Однак очистити кран можна легко за допомогою одного фантастичного трюку, передають Патріоти України.

Раковина і кран сяятимуть, якщо натерти їх особливими підручними засобами. Про ефективний лайфхак пише Mirror.

Так, кухонна мийка виблискуватиме, як і кран, якщо виконати просте очищення в кілька етапів. Що важливо, дорога побутова хімія з магазину вам не буде потрібна, є дієві та доступні альтернативи.

По-перше, намочіть тканину в невеликій кількості звичайного оцту, а потім оберніть нею вапняний наліт на крані (зазвичай відкладення накопичуються біля основи). Поки оцет робить свою роботу, потрібно приготувати пасту для чищення раковини. Для цього зробіть суміш із трьох інгредієнтів: солі, лимонного соку та невеликої кількості харчової соди.

Другий крок очищення раковини: нанесіть пасту на внутрішню частину мийки за допомогою ганчірки або губки для миття посуду. Ви також можете використовувати зубну щітку, щоб проникнути у важкодоступні місця. Змийте суміш із раковини, промийте чистою водою та кран. В результаті раковина буде ідеально чистою та блискучою, а кран – сяяти.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...