Чим не можна заїдати спиртні напої - поради експерта

Експерт розповіла, чим не можна заїдати спиртні напої

Бувають випадки, коли люди, аби не куштувати алкоголь на голодний шлунок, до нього купують цукерки або різноманітні тортики. Однак, мало хто знає, що ці продукти роблять спиртне приторним.

Про це розповіла винна блогерка, яка вивчає алкоголь з 2015 року, Юлія Кочубей на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Чим не можна заїдати алкоголь

Так, за словами фахівця, найкращим підсилювачем смаків є сіль. І в ситуації з алкоголем також.

Зокрема, ті, хто любить заїдати алкоголь солоними огірками, сиром чи оливками робить правильний вибір. До того ж така їжа підходить і до пива, і до вина, і до міцніших напоїв.

Зазначається, що сіль повною мірою розкриває смак алкоголю, послаблює гіркоту та кислотність.

Також шоколадні десерти роблять алкоголь приторним та нудним. Тому якщо ви вирішили пригубити по келиху вина невеликою компанією, то варто приготувати прості канапе.

Окрім того, під час вживання алкоголю краще відмовтеся від смаженого м’яса. Замініть його печеним чи відвареним. А ще краще - рибою.

Якщо алкоголь закушувати помідорами, то це може викликати проблеми з травленням. Однак продукти перероблення помідорів (томатна паста, кетчуп, соус) такого ефекту не викликають, тому помідори у власному соку і сік можна вживати.

Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...