Для того, щоб консервація довго зберігалась, не вибухала і була хрусткою - господині часто додають аспірин. Така традиція збереглась ще з часів Радянського Союзу. Спосіб був дуже бюджетним і дієвим. Але корисною їжа після такого приготування точно не буде, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, в чому шкода консервації з аспірином. Цей компонент можна замінити.
В чому небезпека аспірину
В основі аспірину – вербова кислота. В давнину такий продукт використовувався для лікування лихоманки. Але в складі цієї кислоти є фенол – дуже токсична речовина.
Що буде, якщо вживати консервацію з аспірином
Якщо часто вживати консервацію, в складі якої є аспірин – можуть виникнути серйозні проблеми. Зокрема, алергія або порушення роботи кишківника, шлунку та нирок. Особливо шкідливою така консервація є для дітей.
Чим замінити аспірин
Можна використати значно натуральніші та безпечніші компоненти:
Але варто пам'ятати, що такі продукти не можна вживати людям, які страждають на хвороби шлунку.
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...
Це оптичне ілюзія - тест, який допоможе виявити твої основні риси особистості, передають Патріоти України. Це зображення дасть відповідь на питання, чи ближче ти до «псиних» чи «кітячих» рис характеру. Складно в це повірити? Давай перевіримо, скільки в...