Щоб ялинка простояла до Нового року та не зав’яла, важливо не лише вибрати правильне місце для розміщення святкового дерева. За ялинкою потрібно доглядати: "поїти" і "годувати". А щоб у новорічної красуні не обсипалися голки, використовуйте спеціальний продукт, передають Патріоти України.
Як розповів фахівець із різдвяних ялинок Марк Роуф виданню Express, невеликі правила допоможуть зберегти свіжість та красу живої ялинки. Простий лайфхак з одним популярним газованим напоєм запобігатиме занадто швидкому обсипанню хвої.
Ялинка сприйнятлива до тепла і може швидше скидати голки у теплому приміщенні. Пам’ятайте, що дерево не любить спеку, тому встановлюйте його в найбільш прохолодній кімнаті будинку і якнайдалі від джерел тепла (батарей або підлоги з підігрівом).
Крім того, не забувайте поливати новорічне дерево. Можна придбати підставку для різдвяної ялинки із вбудованим резервуаром для води та щодня доливати свіжу рідину. Експерт каже, що краще "перепоїти", ніж "недопоїти" святкову красуню.
Більше того, варто пам’ятати і про підживлення ялинки. Звучить дивно, але для цього знадобиться лимонад. Газований напій продовжить свіжість дерева, оскільки цукор у ньому забезпечує їжу та харчування, а вода – зволоження.
Ще ви можете зробити своє власне домашнє підживлення для ялинки з таких інгредієнтів: 1 ч. л. цукру, 1 ст. л. оцту на 1 л води. Ретельно перемішайте та обприскуйте розчином гілки. Експерт пояснив, що цукор забезпечує поживні речовини, а оцет робить воду трохи кислішою, що може допомогти уповільнити зростання бактерій.
Деякі продукти можуть збільшувати ризик інсульту чи інфаркту через вплив на серце, судини, рівень холестерину, артеріальний тиск та інші фактори. Ось деякі з них, передають Патріоти України. Щоб знизити ризик інсульту та інфаркту, важливо дотримуватися...
Останніми роками практика занурення в крижану воду набирає популярності не тільки серед елітних спортсменів, а й серед любителів фітнесу та здорового способу життя. Ця тенденція, звана кріотерапією, передбачає занурення тіла в холодну воду, зазвичай те...