Чим очистити дно каструлі, що пригоріло - простий і недорогий засіб з підручних інгредієнтів

Нерідко відволікаєшся і забуваєш вимкнути або зменшити вогонь, а потім виявляєш, що борешся з жиром, що пригорів на дні сковорідок і каструль. Погодьтеся не найпростіше заняття. Хоча існує безліч хімічних засобів для очищення кухонного начиння, ми пропонуємо вам ознайомитися з більш натуральним варіантом, передають Патріоти України.

Як зазначає портал santeplus, всього за допомогою одного простого інгредієнта ви можете відмити пригоріле дно вашого посуду. Більш того, засіб недорогий і, швидше за все, вже є у вас вдома.

Як очистити дно каструлі, що пригоріла.

Відмінним засобом, який дуже ефективно проти пригорілих залишків, які прилипають до дна кухонного приладдя, є лимонна кислота. Це дуже хороший засіб для чищення, головне знати, як ним користуватися.

Спочатку налийте чисту воду в місткість, що пригоріла, а потім закип’ятіть її. Додайте у воду столову ложку великої солі та одну столову ложку лимонної кислоти. Перемішайте інгредієнти, щоб вони розчинилися. Як тільки ви побачите перші ознаки кипіння, зачекайте 5 хвилин, а потім зніміть каструлю з вогню.

Залишіть киплячу воду на годину, щоб засіб подіяв, а потім спорожніть каструлю і ретельно промийте її під холодною водою за допомогою мийного засобу.

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

вівторок, 7 травень 2024, 11:14

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів, передають Патріоти України. . Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко....

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині розігрівають апельсин і лимон у мікрохвильовій печі

вівторок, 7 травень 2024, 10:12

Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України. Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку ...