Чим підживити полуницю після посадки навесні - секрет гарного врожаю

Полуницю висаджують або пересаджують ближче до осені чи навесні. Вважається, що після цього перший урожай буде мінімальним, передають Патріоти України.

На повну силу полуниця плодоносить на другий рік після посадки. Однак городники стверджують, що все залежить не від термінів, а від підживлення.Розкажемо, чим потрібно підгодувати полуницю після посадки навесні для гарного врожаю.

Приємний момент, що зробити це можна без хімії та мінеральних добрив. Мало хто знає існування цієї суміші, а досвідчені городники називають склад справжньої вітамінною «бомбою».

Як діяти:

Візьміть ємність і змішайте в 10 літрах теплої води:

  • 1 краплю борної кислоти;
  • марганцівку на кінчику ножа;
  • 2 столові ложки нашатирного спирту;
  • 5 крапель аптечного йоду;
  • 500 г деревного попелу.

Всі інгредієнти ретельно змішуються, потім поливають полуницю після посадки в ґрунт. Городники запевняють, що після цього полуниця починає плодоносити після посадки так, наче вона росте на цьому місці другий сезон.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...