Чим підживити смородину і аґрус, щоб були солодкими - урожай вразить!

Чимало ягідних кущів, які ми вирощуємо на дачах, дають досить кислий урожай. Однак ту ж смородину та аґрус можна зробити значно солодшими, якщо правильно підживити рослини, передають Патріоти України.

OBOZREVATEL розповідає про добриво, яке зробить плоди смородини та аґрусу солодшими. І як ним правильно користуватись. За допомогою цього добрива не доведеться, зокрема, додавати багато цукру у варення із цих ягід.

Солодкий смак ягодам додає калій. Він же допомагає кущам добре родити і давати крупні соковиті плоди.

Внести калій у ґрунт можна за допомогою фабрично виготовлених мінеральних добрив. Але чимало цієї речовини міститься також у картопляному крохмалі, який можна отримати із очисток, та у деревній золі.

Підливати смородину та аґрус водою, настояною на картопляних очистках, чи з додаванням деревної золи варто раз на два тижні. В такому разі рослини не матимуть дефіциту калію і добре вродять.

Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

вівторок, 23 квітень 2024, 10:15

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України. Картоплю треба почистити та на...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...