Чим почистити раковину із нержавійки до блиску - потрібен лише один інгредієнт

Нержавіюча сталь швидко втрачає свій блиск, на поверхні залишаються сліди від крапель води або розводи від мийних засобів. Але не варто зневірятися чи засмучуватися, передають Патріоти України.

Простими засобами, доступними в кожній оселі, можна легко усунути проблему. Вони не тільки добре очистять раковину, але й ефективно можуть знезаразити її. Про це пише pixelinform.

Чим почистити раковину з нержавіючої сталі

Для досягнення бажаного результату при чищенні раковини, вам знадобиться популярний сипкий продукт — сода. Процедура складається з кількох етапів:

  1. Спочатку потрібно промити раковину водою.
  2. Після висушування поверхні раковини рівномірно розподіліть соду на її поверхні.
  3. Потім протріть раковину сухою серветкою. Цей засіб відмінно справляється із забрудненнями, має дезінфікуючий ефект і не ушкоджує сантехніку.
  4. Щоб надати процедурі більш приємного аромату і посилити її ефективність, можна додати трохи соку лимона.
  5. Заключний етап — відполірувати раковину за допомогою серветки та невеликої кількості олії — масажної чи дитячої.

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...