Чим протерти вікно, щоб уранці не накопичувався конденсат - несподіваний трюк

Знастанням холодів у будинках часто загострюється проблема кондесата на вікнах, яка може спричинити розвиток цвілі. Однак є можливість уникнути зайвої вологи. Дуже легко, швидко і дешево зробити так, щоб вікна взимку не запітніли, передають Патріоти України.


Про лайфхак із боротьби з конденсатом на вікнах пише видання Mirror. Вам лише потрібно протерти вікна особливим розчином, ключовий інгредієнт, ймовірно, знаходиться на вашій кухні. Йдеться про засіб для миття посуду.

Мильна вода відмінно захищає вікна від конденсату цієї зими. Використовуючи краплю рідини для миття посуду, ви зможете створити такий собі бар’єр на склі, який не дасть накопичуватися воді.

Що потрібно робити, щоб позбавитися конденсату на вікнах:

  • Нанесіть на щільну тканину мікрофібри невелику краплю рідини для миття посуду. Засобу має бути зовсім небагато, щоб забезпечити тонкий шар та не забруднити вікно.
  • Поступово утріть мийне по всій поверхні скла.

Ви будете здивовані, як чудово цей трюк запобігає конденсату і ніби відштовхує воду!

Хто несе більше води? Відповідь на цю головоломку вас неабияк здивує

понеділок, 29 квітень 2024, 10:10

Пропонуємо розгадати цікаву головоломку, передають Патріоти України. Потрібно відгадати, хто з жінок несе більше води. Але у вас є лише одна хвилина. . Підказуємо, щоб розгадати цю головоломку, вам необхідні знання із фізики. . Якщо вам так і не вдал...

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...