Чим відмити плями від кави та чаю зі столів та кухлів - несподіваний лайфхак

Засоби для чищення в магазині дорожчають і багато людей шукають дешеві альтернативи для виконання домашніх справ. Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що деякі з найефективніших продуктів вже можна знайти у ваших шафах, наприклад, мова про зубну пасту, передають Патріоти України.

Такий простий засіб, як зубна паста, може стати незамінним помічником при прибиранні житла. А саме: вирішити проблему зі слідами від кави чи чаю як на столах, так і всередині посуду. Про лайфхак з використання зубної пасти пише видання Express.

Експерти рекомендують використовувати зубну пасту, щоб видалити плями від кави зі столів та кухлів. Якщо на кавовому столику є плями від кави, і у вас немає ідей, як їх видалити, зубна паста легко вирішить цю проблему. Просто нанесіть трохи зубної пасти на вологу тканину і протріть пляму. Крім того, це ще й ідеальний засіб для очищення від стійких залишків коричневої рідини всередині кухлів.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...