Чим відмити старий липкий жир із кухонних шафок за 10 хвилин - "бабусин" спосіб

З часом усім господиням доводиться стикатися з такою проблемою на кухні, як плями та жирні розводи на плитці та шафах. Якщо забруднення не відмивати відразу, то в результаті застарілі плями буде все складніше видаляти, передають Патріоти України.

Не всі готові мийна засоби здатні видалити жир, тому пропонуємо вам натуральніший спосіб ефективного відмивання жиру на кухонних шафках. Ним користувалися ще наші бабусі. Про це пише ukr.media.

Чим відмити старий липкий жир із кухонних шафок

Для приготування цього розчину знадобляться звичайне господарське мило та сода. Мило натираємо на тертці та розводимо з водою так, щоб вийшов густий розчин. Потім змоченою у ньому губкою протираємо забруднені поверхні, які зверху посипаємо содою. Через 5-10 хвилин суміш можна змити, а шафу протерти насухо.

Зазначимо, що сильні забруднення можна потерти содою, не побоюючись, що залишаться подряпини. Мило пом’якшить абразивний ефект засобу, а від жиру не залишиться сліду.

Як відварити сосиски, щоб вони не лопнули - проста хитрість

понеділок, 6 травень 2024, 7:12

Сосиски - це далеко не найздоровіший продукт, але відмовитися від нього взагалі буває дуже складно. Все ж таки це смачний і ситний м’ясний виріб, який просто готується і служить відмінним доповненням до сніданку або обіду, передають Патріоти України. Н...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...