Чим відмити жирні плями на кухонних шафках - потрібно лише два інгредієнти

На кухонних шафках з часом з'являються жирні плями від приготування їжі. Це не тільки псує зовнішній вигляд кухні, а й призводить до утворення неприємного запаху та сприятливого середовища для розвитку мікробів та бактерій, передають Патріоти України.

OBOZ.UA знайшов дієвий спосіб, який допоможе впоратись з цим. Намагайтесь протирати поверхні одразу, як побачили, що там з'явились плями, тому що застарілий бруд важче видалити.

Деякі агресивні хімічні засоби можуть пошкодити кухонне покриття та викликати алергічні реакції на шкірі. Тому ви можете не тільки уникнути небажаних наслідків, а й зберегти кошти, приготувавши розчин з доступних інгредієнтів, які є в кожному домі.

Вам знадобиться харчова сода та рослинна олія. Змішайте інгредієнти у співвідношенні один до одного, щоб вийшла густа паста. Нанесіть суміш на забруднену поверхню та залиште так на 15-20 хвилин. За цей час жир розм’якне та збереться у грудочки.

Потім за допомогою сухої губки протріть полички круговими рухами.

Цей засіб підходить для будь-яких поверхонь. А на дерев'яних шафках рослинна олія створить захисну плівку, замаскувавши подряпини та потертості.

Таке прибирання можна проводити один-два рази на місяць, все залежить від забруднень.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...