Чим відрізняються любителі собак від любителів кішок - порівняння психологічних портретів

Психологи провели цікаве дослідження і з'ясували, що умовно можна розділити людей на дві категорії - одні більше прив'язані до собак, а інші до кішок. При цьому, якщо в будинку у людини живуть і ті, і інші тварини, то зазвичай, він вибирає вихованців схожих один на одного за характером, передають Патріоти України.

Психотип любителів собак

Як з'ясувалося, любителі собак схильні до маніпулювання людьми. Вони здатні, що називається "йти по головах" для досягнення своїх цілей. Саме тому такі люди прекрасно справляються з дресируванням собак. Їх вихованці виростають слухняними і дисциплінованими.

Також, психологи вважають, що ті люди, які більше люблять собак, бояться залишитися на самоті. Вони люблять перебувати в компанії, легко заводять нові знайомства і можуть невтомно базікати з першим зустрічним.

Любителі собак частіше приходять на допомогу іншим людям. Однак, їх не можна вважати простаками. Перш ніж, витратити свій час на проблеми іншої людини, вони обов'язково все перевірять і тільки коли зможуть переконатися, що їх допомога дійсно необхідна почнуть діяти. Але якщо вони розуміють, що їх хочуть просто використовувати, то відразу йдуть.

Психотип любителів котів

Як показали дослідження, ті люди, які вибирають кішок, мають схильність до самотності. Це більше закриті люди. Вони не люблять галасливих компаній і вважають за краще проводити час у власному будинку. У них добре розвинена інтуїція і вони частіше прислухаються до свого внутрішнього голосу, ніж до оточуючих людей.

Любителі кішок жахливі перфекціоністи і вимагають того ж від родичів, друзів і просто знайомих. У їхньому будинку все розкладено по поличках, а на стіні висить план дій. Вони не люблять, коли цей план порушується або в їх житло раптово приходять непрохані гості.

Крім цього, такі люди не переносять, коли ними намагаються керувати. Вони прекрасно знають, що їм потрібно і часто діють тільки в своїх інтересах. При цьому, любителі кішок досить добрі і часто можуть надати допомогу іншим, діючи собі на шкоду.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...