Чим ви приваблюєте протилежну стать - тест у картинці

Кожна людина має рису характеру, яка робить її унікальною. Як правило, ця особливість приваблює протилежну стать. Пройдіть психологічний тест у картинці і визначте, що протилежній статі найбільше в вас подобається, передають Патріоти України.

Подивіться уважно на картинку і лберіть кішку, з якою ви себе асоціюєте. Таким чином, ви задієте свою підсвідомість, у якій зберігається інформація про вашу особистість.

  1. Ви притягує протилежну стать своєю загадковістю. Ви дуже спонтанна особистість, люди не можуть передбачити ваших дій і не знають, чого від вас можна очікувати в наступну хвилину. Це заводить і збуджує фантазію.
  2. Ви дуже господарська та турботлива людина. Навколишні відчувають тепло вашої душі. Ви вмієте створювати затишок, і це не просто підкуповує, а викликає прихильність до себе. Тим більше що у вас дуже турботливий і уважний характер. Ви вмієте догодити будь-якій людині.
  3. Протилежна стать спочатку бачить в вас друга і гарного співрозмовника. Ви вмієте привернути до себе і зацікавити будь-яку людину. Люди до вас тягнуться через вашу доброту та розум.
  4. Ви чарівна людина і володієте м'яким характером. Ви дуже популярні серед протилежної статі, адже з вами дуже затишно і ви вмієте знайти підхід до будь-якій людині.
  5. Ви незалежна особистість і знаєте собі ціну. Протилежній статі нелегко завоювати вашу увагу, однак люди до вас постійно тягнуться.
  6. Протилежна стать втрачає голову від вашого розуму і інтелігентності, але не з першого погляду. Спочатку їх чіпляє ваша відкритість, душевність і товариськість.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...