Чим замінити борошно в клярі, щоб риба вийшла надзвичайно ніжною і соковитою

Щоб приготувати смачну рибу, не завадить знання хитрощів, без яких не обійтись під час приготування страви. Важливо вибрати не тільки правильну рибу для смаження, але й знати, у чому її обваляти, щоб додати соковитості, передають Патріоти України.

Як правильно посмажити рибу в клярі

Риба, смажена в клярі, точно не розпадеться, не виявиться сухою і жорсткою. Зазвичай найпростіший кляр готуємо з борошна та яєць. Однак часом трапляється так, що в будинку ні крупинки борошна, тоді врятує звичайний харчовий крохмаль аботвердий сир.

Зробити кляр без борошна простіше. Твердий сир натираємо на тертці, додаємо 1 яйце та кілька ложок сметани, перемішуємо. Такий кляр можна використовувати для смаження не тільки риби, а й відбивних.Найкраще брати тверді сорти сиру, трохи підсолені. Чим більше покласти сиру, тим смачніший вийде кляр.

Варто знати! Скільки часу можна зберігати суп в холодильнику

четвер, 7 серпень 2025, 17:56

Суп часто варять у великій кількості, щоб вистачило на довше і не доводилося готувати щодня. Але мало хто замислюється, скільки часу ця страва може залишатися безпечною для вживання. Неправильне зберігання або надто довгий термін у холодильнику можуть ...

Звичайна кава виявилася сильнішою за пігулки? Несподівані результати дослідження

четвер, 7 серпень 2025, 17:12

Звичайна чашка чорної кави може бути не лише способом прокинутися зранку, а й захищати від серйозної недуги, яка щороку вражає мільйони людей - цукрового діабету 2 типу, передають Патріоти України. Нове міжнародне дослідження, проведене за участю півде...