Чим замінити ковбасу в "Олів'є", щоб покращити смак салату - найкращі альтернативи

Найпростіший, найпопулярніший і смачний новорічний салат - "Олів'є", який у класичному варіанті готується з ковбасою, майонезом, горохом та вареними овочами. Але, дуже часто саме ковбаса може зіпсувати смак салату, тому кулінари радять її замінити на смачніші та якісніші продукти, передають Патріоти України.

1. Куряче філе

Варене або запечене філе може бути ідеальною альтернативою ковбаси в салаті. Але потрібно філе готувати так, щоб воно було соковитим і м'яким, це надасть страві ніжного, приємного смаку.

2. Язик яловичий або свинячий

Потрібно добре відварити язик, нарізати середніми кубиками і додати в салат. Він зробить страву ситною, з приємним м'ясним ароматом і при цьому язик не обтяжить страву.

3. Креветки чи кальмари

Вони ідеально підійдуть для легкого варіанта салату. Потрібно вибирати тільки не дрібні креветки, а середні або великі. Відваріть їх до готовності, але не переварюйте, інакше вони будуть твердими. Це стосується й кальмарів. Ще вдалими варіантами будуть: гриби, лосось, сир Тофу, червона ікра.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...