Чим замінити олію при заправці вінегрету - проста хитрість, яка зробить страву смачнішою

Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України.

Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще.

Як приготувати:

Для початку потрібно змішати шість ложок нерафінованої якісної оливкової олії з 1,5 ложками винного оцту. Обидва компоненти мають свій “характер” і яскравий відтінок смаку.

При змішуванні варто досягти рівномірного розподілу рідких продуктів.

Потім додаємо в загальну масу маленьку ложку діжонської гірчиці, солимо і додаємо мелений чорний перець. Після цього можна сміливо використовувати її для заправки салату.

Ця заправка є класичною для французької кухні. Її можна сміливо використовувати не лише для вінегрету, але й для будь-яких інших овочевих салатів.

Смак страв миттєво стане більш витонченим, яскравим та цікавим.

Експерементуйте та пізнавайте нові смаки!

От у чому секрет! Китайська технологія приготування розсипчастого та смачного рису

субота, 11 травень 2024, 21:12

Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у ст...

Ви будете здивовані! Чи справді коти мають 9 життів і чому останнє дослідження з Британії засмутить власників сфінксів

субота, 11 травень 2024, 17:27

У Великобританії вперше створили "таблиці життя" для котів. За допомогою цих даних можна оцінити тривалість життя різних порід чотирилапих. Для цього команда з Королівського ветеринарного коледжу (RVC) у Лондоні разом із дослідниками з Національного ун...