Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України.
Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще.
Для початку потрібно змішати шість ложок нерафінованої якісної оливкової олії з 1,5 ложками винного оцту. Обидва компоненти мають свій “характер” і яскравий відтінок смаку.
При змішуванні варто досягти рівномірного розподілу рідких продуктів.
Потім додаємо в загальну масу маленьку ложку діжонської гірчиці, солимо і додаємо мелений чорний перець. Після цього можна сміливо використовувати її для заправки салату.
Ця заправка є класичною для французької кухні. Її можна сміливо використовувати не лише для вінегрету, але й для будь-яких інших овочевих салатів.
Смак страв миттєво стане більш витонченим, яскравим та цікавим.
Експерементуйте та пізнавайте нові смаки!
Вживання води - одна з найкорисніших звичок, яку ми можемо виробити. Все більше людей розуміють, що правильне підтримання водного балансу корисне для тіла, розуму та краси. Але чи можна пити занадто багато води? Відповідь вас може здивувати, передають ...
Сир - один із найулюбленіших продуктів у світі. Та нещодавнє дослідження викликало серйозне занепокоєння: вчені вперше виявили, що він може містити тисячі частинок мікропластику, передають Патріоти України. Міжнародна група дослідників з Університетськ...