Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України.
Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще.
Для початку потрібно змішати шість ложок нерафінованої якісної оливкової олії з 1,5 ложками винного оцту. Обидва компоненти мають свій “характер” і яскравий відтінок смаку.
При змішуванні варто досягти рівномірного розподілу рідких продуктів.
Потім додаємо в загальну масу маленьку ложку діжонської гірчиці, солимо і додаємо мелений чорний перець. Після цього можна сміливо використовувати її для заправки салату.
Ця заправка є класичною для французької кухні. Її можна сміливо використовувати не лише для вінегрету, але й для будь-яких інших овочевих салатів.
Смак страв миттєво стане більш витонченим, яскравим та цікавим.
Експерементуйте та пізнавайте нові смаки!
Авіаперельоти стали буденністю для багатьох. Обираючи місце в літаку, ми зазвичай орієнтуємося на комфорт - хтось хоче сидіти біля проходу, щоб мати легкий доступ до туалету, інші віддають перевагу вікну, щоб милуватися краєвидом, передають Патріоти Ук...
Раніше вважалося, що для гарного здоров’я потрібно проходити 10 000 кроків на день. Але нові дослідження, опубліковані у журналі The Lancet Public Health, спростовують цей міф. Виявляється, достатньо всього 7000 кроків на день, щоб суттєво знизити ризи...