Напевно, не існує людини, яка відмовиться зранку від ароматного горнятка кави. Однак, далеко не кожному довподоби характерна гірчинка напою, тож, з метою її приглушити часто додають цукор. Для тих, хто шукає корисну альтернативу, є ідея, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, що додати у каву, замість цукру.
Спеції
Попри те, що спеції складно назвати повноцінним замінником цукру, але горнятко кави стане значно ароматнішим та дійсно матиме приємний солодший присмак. До прикладу, ідеально доповняють напій кориця та мускатний горіх.
Патока
Мало хто знає, але патока досить корисний продукт. Так, він має незвичний смак та аромат, але у поєднанні з кавою зробить свою справу.
Стевія
Багатьом відомий цей замінник цукру, особливо людям, які намагаються стежити за вагою та здоров’ям. Це справді якісна заміна продукту, яка допомагає утримувати показники цукру в нормі.
Тостинний цукор
У цьому випадку сам факт наявності цукру нікуди не зникає. Втім, тростинний у порівнянні з класичним білим не так шкодить організму. Тож, його можна сміливо використовувати.
Реклама на сучасних смартфонах з'являється в додатках, спливає під час роботи та може навіть проникати у системні меню. Це не лише дратує, а й часто уповільнює пристрій. Про те, як самостійно прибрати більшість таких оголошень без сторонніх програм, пи...
Посивіння – природний процес, пов'язаний зі старінням, генетикою, умовами навколишнього середовища. Також на нього впливають вітаміни q мікроелементи – їхня нестача може прискорити посивіння і навіть призвести до передчасної втрати пігменту, передають ...