
Напевно, не існує людини, яка відмовиться зранку від ароматного горнятка кави. Однак, далеко не кожному довподоби характерна гірчинка напою, тож, з метою її приглушити часто додають цукор. Для тих, хто шукає корисну альтернативу, є ідея, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, що додати у каву, замість цукру.
Спеції
Попри те, що спеції складно назвати повноцінним замінником цукру, але горнятко кави стане значно ароматнішим та дійсно матиме приємний солодший присмак. До прикладу, ідеально доповняють напій кориця та мускатний горіх.
Патока
Мало хто знає, але патока досить корисний продукт. Так, він має незвичний смак та аромат, але у поєднанні з кавою зробить свою справу.
Стевія
Багатьом відомий цей замінник цукру, особливо людям, які намагаються стежити за вагою та здоров’ям. Це справді якісна заміна продукту, яка допомагає утримувати показники цукру в нормі.
Тостинний цукор
У цьому випадку сам факт наявності цукру нікуди не зникає. Втім, тростинний у порівнянні з класичним білим не так шкодить організму. Тож, його можна сміливо використовувати.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...