Чим змастити випічку, щоб надати їй апетитний колір: ТОП-3 найкращі варіанти

Так приємно дивитись на рум’яну випічку. А таку скоринку їй надає вибраний інгредієнт для змащення. В кулінарії переважно всі знають про яйце, але є ще інші варіанти. Пропонуємо вам три на ваш вибір, передають Патріоти України.

Вода плюс цукор

Іншими словами вам потрібен цукровий сироп. Компоненти беруть в однакових пропорціях. Готувати його потрібно до появи характерної консистенції. Зверніть увагу, що сиропом обробляють випічку після її приготування.

Сметана чи натуральний йогурт

Ці кисломолочні продукти дають майже однаковий ефект. Рум’яна скоринка так і буде приманювати. Рекомендується обирати жирну сметану. Якщо вибрали йогурт, то він має бути лише натуральний. Змащують випічку до відправлення в духову шафу.

Змащування молоком

Найпростіший спосіб. Треба намастити випічку жирним молоком до випікання. Вироби будуть гарні у приготовленому вигляді та уже апетитні.

Обирайте, чим будете змащувати вашу випічку. Нехай вона буде смачна та гарна одночасно. Якщо у вас є інші способи, пишіть про них в коментарях.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Що буде з організмом, якщо кожного дня їсти ківі

субота, 24 серпень 2024, 19:00

Ківі - це не лише яскравий та смачний фрукт, це надзвичайно корисний продукт для нашого здоровʼя. На сторінці Healthy To Me розповіли, як вплине на наш організм щоденне вживання ківі, передають Патріоти України. Ківі — чудове джерело вітаміну С. Він, з...

Дітей за безлад сварити не варто? ТОП-7 дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ

субота, 24 серпень 2024, 18:45

Експерти розкривають сім дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ. Такі генії, як Чарльз Дарвін та Альберт Ейнштейн це підтверджують своїми химерними звичками, передають Патріоти України. Тож якщо людина любить побалакати із собою чи обожнює ...